Jezgra bonnel

Madrac Casper dreams Medisan

Madrac Casper dreams Medisan

Madrac MEDISAN je klasični madrac sa jezgrom od žičanih opruga ukupne visine od 21 cm. Madraci sa opružnom jezgrom, tvrđi su madraci, te su izbor starijih ljudi, budući da isti pružaju dobar oslonac prilikom podizanja iz kreveta zbog tvrdoće bonnell jezgre i visine samog madraca, dok je ovo povišena i omekšana verzija madraca ORTHOPEDICS, navlaka je antialergijski tretirana tkanina koja je namijenjena zaštiti osobama podložnima alergijama i astmi, te se time dodatno povećava kvaliteta i trajnost madraca, a ujedno pozitivno utječe i na kvalitetu Vašeg zdravlja.

read more
Madrac Casper dreams Orthopedics

Madrac Casper dreams Orthopedics

Madrac ORTHOPEDICS je klasični madrac sa jezgrom od žičanih opruga visine 14 cm, koje se oblažu sa tvrdo prešanim filcom 1100 g/m²,  zatim poliuretanskom pjenom PN2130 na koju dolazi troslojna štepana navlaka koju čine retex, vata 200 g/m²  i završno dekorativno PES platno. Bočne strane su ojačane pjenom PT 2541. Visina madraca 18 cm. Madraci sa opružnom jezgrom, tvrđi su madraci, te su izbor starijih ljudi, budući da isti pružaju dobar oslonac prilikom podizanja iz kreveta zbog tvrdoće bonnell jezgre i visine samog madraca.

read more
Casper Standard

Casper Standard

Naš dječji madrac Casper standard sa žičanom oprugom 120x60x16 cm, umanjena je verzija pravog madraca sa opružnom jezgrom, radi se o srednje tvrdom madracu, koji pruža optimalnu potporu Vašem djetetu prilikom spavanja, koje je ključno za razvitak i boljitak djeteta. Troslojna navlaka od dekorativnog platna, vate i reteksa. Žičana jezgra obložena tvrdo prešanim filcom i slojevima PU pjene srednje tvrdoće. Bočne strane dodatno su ojačane PT pjenom.

read more

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

10 GODINA JAMSTVA

DO 36 RATA BEZ KAMATA

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA