PU pjena

Madrac Casper dreams Latex plus

Madrac Casper dreams Latex plus

Madrac izrađen sa jezgrom od PU pjene 25kg/m³ koja je baza za sloj kokosovih vlakana koja daju dodatnu čvrstoću madracu, te na čijem se vrhu nalazi sloj prirodnog lateksa koji osigurava da se ne znojite prilikom spavanja zbog svog hladnog cooling efekta. Madrac ima skidivu kvalitetnu navlaku TENCEL®-a zaslužnu za mikro vlakna koja nazivamo Fibrils. Fibrils vlakna su hidrofilna te izrazito brzo i jednolično absorbiraju vlagu, rašire je po površini i otpuštaju u atmosferu. Takvo djelovanje osigurava stalno suh i svjež madrac. Visina madraca je 20 cm.

read more
Casper Baby

Casper Baby

Casper dreams madrac BABY, standardni je dječji madrac za dječji krevetić čija je jezgra od kvalitetne PU pjene srednje tvrdoće koja će Vašem dijetetu pružiti savršenu potporu u njegovom razvoju, ima zatvarač tako da se navlaka može skinuti i oprati. Dječji madrac Casper baby naš je najbolji omjer cijene i kvalitete u našoj ponudi dječjih madraca, madrac je srednje tvrdoće. Pružit će Vašem djetetu ugodan i bezbrižan san, a ujedno i bezbrižan san i za Vas kako bi se mogli buditi odmorni za Vaše dijete!

read more
Casper Junior

Casper Junior

Casper dreams madrac JUNIOR, standardni je dječji madrac za dječji krevetić čija je jezgra od visoko kvalitetne HR hladno-lijevane pjene izuzetne udobnosti i svojstva, ima zatvarač tako da se navlaka može skinuti i oprati. Dječji madrac Casper junior vrh je naše ponude dječjih madraca, mekša je i udobnija verzija dječjeg madraca, koja će Vašem djetetu pružiti ugodan i bezbrižan san za dijete, a ujedno i za Vas!

read more
Madrac Casper dreams Kaltschaum

Madrac Casper dreams Kaltschaum

Madrac KALTSCHAUM je spužvasti madrac od hladno-lijevane pjene sa otvorenom strukturom ćelija, obostrano profiliran najnovijom CNC tehnologijom obrade i to u 7 zona, koja daje odličnu potporu Vašem tijelu točno tamo gdje je to najpotrebnije, te se time osigurava visoka razina udobnosti.
Madrac se može obostrano koristiti, što je i poželjno, kako bi se produžio vijek trajanja madraca. Profilacija madraca omogućava i bolje prozračivanje, što doprinosi kvalitetnijem i zdravijem spavanju.
Navlaka madraca je skidiva i periva, tako da se ista može oprati.
read more
Casper Memory

Casper Memory

Dječji madrac Casper memory, madrac vrhunske kvalitete za Vaše najmilije, visok i nadasve udoban dječji madrac, čiji se gornji sloj sastoji od memorijske pjene koja pamti oblik Vašeg djeteta i pruûa mu optimalni omjer udobnosti i potpore, koja je prijeko potrebna za pravilan i zdrav razvitak Vašeg djeteta.

read more

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

10 GODINA JAMSTVA

DO 36 RATA BEZ KAMATA

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA