Tapecirani kreveti

Boxspring krevet Diva + Nadmadrac

Boxspring krevet Diva + Nadmadrac

Boxspring krevet Diva/90 je napravljen u modernom, praktičnom stilu. Krevet se može uklopiti u interijer bilo koje spavaće sobe, dopunjavajući ga na najbolji način.
Madrac ima džepičastu jezgru 7-zona i dvije strane H2 i H3, ovisno o težini spavača. Visina ležanja je 66 cm. Boxspring krevetni sustav Diva sastoji se od
madraca, nadmadraca, uzglavlja i baze. Postoji i mogućnost spajanja baza 90 cm širine i 90 cm širine u 180 cm širine.

read more
Boxspring krevet Petar + Madrac

Boxspring krevet Petar + Madrac

Boxspring krevet Petar je napravljen u modernom, praktičnom stilu, radi se o bazi kreveta u kompletu sa madracom. Krevet se može uklopiti u interijer bilo koje spavaće sobe, dopunjavajući ga na najbolji način. Boxspring krevetni sustav Petar sastoji se od uzglavlja i baze. Krevet dolazi sa madracom.

read more
Boxspring krevet Petar

Boxspring krevet Petar

Boxspring krevet Petar je napravljen u modernom, praktičnom stilu, radi se o bazi kreveta, madrac je opcionalan. Krevet se može uklopiti u interijer bilo koje spavaće sobe, dopunjavajući ga na najbolji način. Visina ležanja ovisi o odabranom madracu. Boxspring krevetni sustav Petar sastoji se od uzglavlja i baze. Krevet dolazi bez madraca.

read more
Boxspring krevet Leptir + Nadmadrac

Boxspring krevet Leptir + Nadmadrac

Boxspring krevet Leptir – Elegantan i lagan Boxspring krevet sa minimalnim gabaritnim dimenzijama.Visina spavanja je 65 cm. Boxspring krevetni sustav Leptir sastoji se od madraca, nadmadraca, uzglavlja i bazama sa spremnicima za pohranu. Boxspring krevet Leptir sastoji se od kombinacije šperploče i lesonita. Krevet sa obostranim leptir otvaranjem, kompletno tapeciran sa kvalitetnom PU pjenom, dok je uzglavlje tapecirano sa 3 cm PU pjene. Ispod madraca i nadmadraca nalaze se dva velika prostora za pohranu, kojima se pristup olakšava upotrebom modernih teleskopskih podizača. Madrac je od džepičaste 7 – zonske pocket jezgre, visine 21 cm, obod madraca je u boji navlake kreveta. Nadmadrac ukupne visine 5 cm, uključen je ovaj boxspring krevetni sustav, radi se o visoko kvalitetnoj comfort pjeni u skidivoj navlaci koja daje dodatnu udobnost, te produžuje vijek trajanja samog madraca.

read more
Boxspring krevet Borna + Nadmadrac

Boxspring krevet Borna + Nadmadrac

Boxspring krevet Borna – Izuzetno moderan boxspring krevet sa minimalnim gabaritnim dimenzijama.Visina spavanja je 59 cm. Boxspring krevetni sustav Borna sastoji se od madraca, nadmadraca, uzglavlja i dviju velikih ladica za pohranu stvari. Boxspring krevet sastoji se od kombinacije šperploče i lesonita. Radi se o pravom klasičnom boxspring krevetu, kompletno tapeciran sa kvalitetnom PU pjenom, dok je uzglavlje tapecirano sa 3 cm PU pjene. Ispod madraca i nadmadraca nalaze se dva velika prostora za pohranu, kojima se pristup olakšava upotrebom modernih klizača. Madrac je od džepičaste 7 – zonske pocket jezgre, visine 21 cm, obod madraca je u boji navlake kreveta. Nadmadrac ukupne visine 5 cm, uključen je ovaj boxspring krevetni sustav, radi se o visoko kvalitetnoj comfort pjeni u skidivoj navlaci koja daje dodatnu udobnost, te produžuje vijek trajanja samog madraca. Navlaka boxspring kreveta je vodoneprepusna i lagana za čišćenje.

read more

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

10 GODINA JAMSTVA

DO 36 RATA BEZ KAMATA

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA