Casper dreams

O nama

CASPER MADRACI d.o.o. je tvrtka za proizvodnju i prodaju madraca sa sjedištem u Zagrebu.

Prodajom i proizvodnjom madraca, kreveta, topera i nadmadraca bavimo se već 15 godina, od 2005. godine te smo jedan od vodećih tvrtki u Hrvatkoj po kvaliteti proizvoda.

U proizvodnji naših proizvoda koristimo isključivo vrhunske materijale europskog podrijetla.

Izrazito smo ponosni na našu kvalitetu te svim našim kupcima dajemo 10 godina garancije na naše proizvode – više od ijedne druge tvrtke na tržištu.

Zbog vlastite proizvodnje madraca i kreveta u mogućnosti smo izraditi madrace i krevete po želji kupca – materijal po želji, visina po želji, dimenzije po želji i navlaka po želji – što nas čini jedinstvenom tvrtkom u Hrvatskoj.

prodajni salon zagreb casper dreams
Casper dreams proizvodi – jedinstveni su po svom sastavu, dizajnu, načinu izrade i detaljima kojima se posvećuje posebna pažnja kako bi zadovoljili najveće zahtjeve kvalitete u segmentu spavaćeg programa, te u potpunosti potrebe samog kupca.

Standardni tipovi Casper dreams proizvoda raspoloživi su u našem logističkom centru i prije Vaše narudžbe. U mogućnosti smo ispuniti i nestandardne zahtjeve kupaca, otkrivajući tako, kroz zajedničku suradnju, nove mogućnosti dizajna i načina izrade stvarajući savršenu zonu udobnosti prilagođenu isključivo Vašim potrebama.

Casper dreams korisnička usluga – susretljiv i individualan pristup prema svakom kupcu; zaokružen logistički sustav koji Vaše zahtjeve ispunjava u rekordnom roku; besplatna dostava neovisno o Vašoj lokaciji naš je poklon za pruženo nam povjerenje.

Tim Casper dreams-a želi svoje proizvode približiti svim dobnim skupinam, te ih učiniti svima jednako dostupnima i cjenovno pristupačnima.

Stvarajte sa nama partnerski odnos i suradnju, razvijajte s nama ideje, pružite nam povjerenje, a mi ćemo Vam za uzvrat omogućiti visoko kvalitetan i reprezentativan proizvod koji će biti dio Vaše bolje svakodnevice, proizvod koji će iz dana u dan u Vama buditi impresiju i biti podsjetnik za ono dobro što činite za sebe i svoje zdravlje.

Priuštite si dobar san, za još bolji dan, jer snovi su zato da bi ih ostvarili!

Casper dreams

Recenzije Korisnika

cijene logo 1

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

jamstvo logo 2

10 GODINA JAMSTVA

placanje na rate

DO 36 RATA BEZ KAMATA

dostupnost logo

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

sigurna kupnja

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA