120x60

Casper Standard

Casper Standard

Naš dječji madrac Casper standard sa žičanom oprugom 120x60x16 cm, umanjena je verzija pravog madraca sa opružnom jezgrom, radi se o srednje tvrdom madracu, koji pruža optimalnu potporu Vašem djetetu prilikom spavanja, koje je ključno za razvitak i boljitak djeteta. Troslojna navlaka od dekorativnog platna, vate i reteksa. Žičana jezgra obložena tvrdo prešanim filcom i slojevima PU pjene srednje tvrdoće. Bočne strane dodatno su ojačane PT pjenom.

read more
Casper Memory

Casper Memory

Dječji madrac Casper memory, madrac vrhunske kvalitete za Vaše najmilije, visok i nadasve udoban dječji madrac, čiji se gornji sloj sastoji od memorijske pjene koja pamti oblik Vašeg djeteta i pruûa mu optimalni omjer udobnosti i potpore, koja je prijeko potrebna za pravilan i zdrav razvitak Vašeg djeteta.

read more
Casper Baby

Casper Baby

Casper dreams madrac BABY, standardni je dječji madrac za dječji krevetić čija je jezgra od kvalitetne PU pjene srednje tvrdoće koja će Vašem dijetetu pružiti savršenu potporu u njegovom razvoju, ima zatvarač tako da se navlaka može skinuti i oprati. Dječji madrac Casper baby naš je najbolji omjer cijene i kvalitete u našoj ponudi dječjih madraca, madrac je srednje tvrdoće. Pružit će Vašem djetetu ugodan i bezbrižan san, a ujedno i bezbrižan san i za Vas kako bi se mogli buditi odmorni za Vaše dijete!

read more
Casper Junior

Casper Junior

Casper dreams madrac JUNIOR, standardni je dječji madrac za dječji krevetić čija je jezgra od visoko kvalitetne HR hladno-lijevane pjene izuzetne udobnosti i svojstva, ima zatvarač tako da se navlaka može skinuti i oprati. Dječji madrac Casper junior vrh je naše ponude dječjih madraca, mekša je i udobnija verzija dječjeg madraca, koja će Vašem djetetu pružiti ugodan i bezbrižan san za dijete, a ujedno i za Vas!

read more

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

10 GODINA JAMSTVA

DO 36 RATA BEZ KAMATA

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA