200x160

Boxspring krevet Lovro + Madrac

Boxspring krevet Lovro + Madrac

Boxspring krevet Lovro sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Mrtva baza sastoji se od opružne jezgre, prešanog filca 500 g/m2, te kvalitetne poliuretanske pjene. Isti dolazi sa dva kvalitetna madraca od džepičaste jezgre, visine 20 cm. Oba madraca su u boji navlake prema želji. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.

read more
Boxspring krevet Maja + Madrac

Boxspring krevet Maja + Madrac

Boxspring krevet Maja sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Krevet sa leptir otvaranjem, sastoji se od bijele iverice 16 mm, bukva drvo, tapecirano sa  2 cm PU pjene, dok je uzglavlje tapecirano sa 3 cm PU pjene. Boxspring krevet ima dva sanduka za spremanje, kojima se pristup olakšava upotrebom modernih teleskopskih podizača.
Oba madraca su kvalitetna od džepičaste jezgre, visine 20 cm, isti su kompletno u boji navlake kreveta. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.
read more
Boxspring krevet Irena + Madrac

Boxspring krevet Irena + Madrac

Boxspring krevet Irena sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Mrtva baza sastoji se od opružne jezgre, prešanog filca 500 g/m2, te kvalitetne poliuretanske pjene. Isti dolazi sa kvalitetnim madracem od džepičaste jezgre, Casper sweet dreams plus verzija, visine 25 cm, ima ljetno-zimsku stranu, tako da je idealan u svim uvjetima. Obodna strana madraca je u boji navlake kreveta, prema želji. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.

read more
Boxspring krevet Tea + Madrac

Boxspring krevet Tea + Madrac

Boxspring krevet Tea sa spremnikom za pohranu sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Mrtva baza sastoji se od opružne jezgre, prešanog filca 500 g/m2, te kvalitetne poliuretanske pjene. Isti dolazi sa kvalitetnim madracem od džepičaste jezgre, Casper sweet dreams plus verzija, visine 25 cm, ima ljetno-zimsku stranu, tako da je idealan u svim uvjetima. Obodna strana madraca je u boji navlake kreveta, prema želji. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.

read more
Boxspring krevet Tajana + Madrac

Boxspring krevet Tajana + Madrac

Boxspring krevet Tajana sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Mrtva baza sastoji se od opružne jezgre, prešanog filca 500 g/m2, te kvalitetne poliuretanske pjene. Boxspring krevet ima sva svake strane, ugrađenu ladicu za spremanje stvari. Isti dolazi sa kvalitetnim madracem od hladno-lijevane spužve, sa tvrđom i mekšom stranom, to je naš Casper H2/H3 plus madrac, visine 22 cm.
Madrac se može naručiti u boji navlake prema želji. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.

read more
Boxspring krevet Nikol + Madrac

Boxspring krevet Nikol + Madrac

Boxspring krevet Nikol sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Mrtva baza sastoji se od opružne jezgre, prešanog filca 500 g/m2, te kvalitetne poliuretanske pjene. Isti dolazi sa kvalitetnim madracem Casper medisan, visine 22 cm, isti ima antialergijsku navlaku, spužvu povećane čvrstoće i trajnosti. Navlaka je od visokokvalitetnog sky-a, koji se lako čisti i održava.

read more

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

10 GODINA JAMSTVA

DO 36 RATA BEZ KAMATA

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA