200x180

Boxspring krevet Maja + Madrac

Boxspring krevet Maja + Madrac

Boxspring krevet Maja sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Krevet sa leptir otvaranjem, sastoji se od bijele iverice 16 mm, bukva drvo, tapecirano sa  2 cm PU pjene, dok je uzglavlje tapecirano sa 3 cm PU pjene. Boxspring krevet ima dva sanduka za spremanje, kojima se pristup olakšava upotrebom modernih teleskopskih podizača.
Oba madraca su kvalitetna od džepičaste jezgre, visine 20 cm, isti su kompletno u boji navlake kreveta. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.
read more
Boxspring krevet Irena + Madrac

Boxspring krevet Irena + Madrac

Boxspring krevet Irena sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Mrtva baza sastoji se od opružne jezgre, prešanog filca 500 g/m2, te kvalitetne poliuretanske pjene. Isti dolazi sa kvalitetnim madracem od džepičaste jezgre, Casper sweet dreams plus verzija, visine 25 cm, ima ljetno-zimsku stranu, tako da je idealan u svim uvjetima. Obodna strana madraca je u boji navlake kreveta, prema želji. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.

read more
Boxspring krevet Tajana + Madrac

Boxspring krevet Tajana + Madrac

Boxspring krevet Tajana sastoji se od punog drva, masiv bukva i iverica 16 mm. Mrtva baza sastoji se od opružne jezgre, prešanog filca 500 g/m2, te kvalitetne poliuretanske pjene. Boxspring krevet ima sva svake strane, ugrađenu ladicu za spremanje stvari. Isti dolazi sa kvalitetnim madracem od hladno-lijevane spužve, sa tvrđom i mekšom stranom, to je naš Casper H2/H3 plus madrac, visine 22 cm.
Madrac se može naručiti u boji navlake prema želji. Svi naši boxspring kreveti mogu se naručiti u 7 različitih modernih boja.

read more
Boxspring krevet Oslo + Madrac

Boxspring krevet Oslo + Madrac

Nudimo Vam kompletan krevetni sustav za spavanje, izrađen za Njemačko tržište, izuzetne kvalitete! Naš krevetni sustav uključuje
sloj džepičaste pocket jezgre u okviru kreveta, dva džepičasta madraca, zajedno sa uzglavljem! Kod nas dobivate
kompletan krevetni sustav! Boxspring krevetni sustav za spavanje dolazi standardno u 2 dimenzije, to su 200×180 i 200×160.

read more
Boxspring krevet Petar + Madrac

Boxspring krevet Petar + Madrac

Boxspring krevet Petar je napravljen u modernom, praktičnom stilu, radi se o bazi kreveta u kompletu sa madracom. Krevet se može uklopiti u interijer bilo koje spavaće sobe, dopunjavajući ga na najbolji način. Boxspring krevetni sustav Petar sastoji se od uzglavlja i baze. Krevet dolazi sa madracom.

read more

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

10 GODINA JAMSTVA

DO 36 RATA BEZ KAMATA

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA