200x90

Madrac Casper dreams H2/H3 Plus

Madrac Casper dreams H2/H3 Plus

Madrac H2/H3 PLUS u svojoj osnovi ima dvije poliuretanske spužve različite kvalitete i tvrdoće, radi se o valno profiliranoj PU 35 kg/m3 – tvrđa verzija i valno profiliranoj PU 25 kg/m3 – mekša verzija, na gornjoj strani nalazi se hladno lijevana HR pjena izrezana CNC tehnologijom u 7-zona potpore. HR (high resiliant foam) pjena je visokokvalitetna elastična pjena s naglašenim karakteristikama provođenja vlage i zraka, kvalitete 35 kg/m3 osigurava kvalitetu i trajnost spužve. Kombinacija poliuretanske valno profilirane pjene i hladno-lijevanog 7 zonski profiliranog gornjeg dijela, daje odličnu potporu Vašem tijelu točno tamo gdje je to najpotrebnije, te se time osigurava visoka razina udobnosti. Navlaka madraca izrađena je od antialergijski tretirane tkanine koja je namijenjena zaštiti osobama podložnima alergijama i astmi, te se time dodatno povećava kvaliteta i trajnost madraca, a ujedno pozitivno utječe i na kvalitetu Vašeg zdravlja. Profilacija gornjeg hladno-lijevanog sloja jamči bolju prozračnost i disanje samog madraca, kako bi se stalnom cirkulacijom svježeg zraka, omogućio zdrav i ugodan san.

read more
Madrac Casper dreams Latex plus

Madrac Casper dreams Latex plus

Madrac izrađen sa jezgrom od PU pjene 25kg/m³ koja je baza za sloj kokosovih vlakana koja daju dodatnu čvrstoću madracu, te na čijem se vrhu nalazi sloj prirodnog lateksa koji osigurava da se ne znojite prilikom spavanja zbog svog hladnog cooling efekta. Madrac ima skidivu kvalitetnu navlaku TENCEL®-a zaslužnu za mikro vlakna koja nazivamo Fibrils. Fibrils vlakna su hidrofilna te izrazito brzo i jednolično absorbiraju vlagu, rašire je po površini i otpuštaju u atmosferu. Takvo djelovanje osigurava stalno suh i svjež madrac. Visina madraca je 20 cm.

read more
Boxspring krevet Petar + Madrac

Boxspring krevet Petar + Madrac

Boxspring krevet Petar je napravljen u modernom, praktičnom stilu, radi se o bazi kreveta u kompletu sa madracom. Krevet se može uklopiti u interijer bilo koje spavaće sobe, dopunjavajući ga na najbolji način. Boxspring krevetni sustav Petar sastoji se od uzglavlja i baze. Krevet dolazi sa madracom.

read more
Boxspring krevet Petar

Boxspring krevet Petar

Boxspring krevet Petar je napravljen u modernom, praktičnom stilu, radi se o bazi kreveta, madrac je opcionalan. Krevet se može uklopiti u interijer bilo koje spavaće sobe, dopunjavajući ga na najbolji način. Visina ležanja ovisi o odabranom madracu. Boxspring krevetni sustav Petar sastoji se od uzglavlja i baze. Krevet dolazi bez madraca.

read more

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

10 GODINA JAMSTVA

DO 36 RATA BEZ KAMATA

ODMAH DOSTUPNO ZA ISPORUKU

100% SIGURNA INTERNET KUPNJA