BESPLATNA DOSTAVA za madrace, krevete, nadmadrace i podnice i unos do 3. kata

Uvjeti korištenja

Osnovni uvjeti

 • Općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca, svake fizičke ili pravne osobe koja kupuje proizvode Internet trgovine Casper madraci d.o.o. i Casper madraci d.o.o., a odnose se na uvjete i način kupnje proizvoda, naplate, uvjete i načine plaćanja, zaštitu podataka, dostavu i isporuku, reklamacije, naknadu za ponovno naručivanje i druga pitanja.
 • Casper madraci d.o.o. je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene te druge podatke vezane uz Internetsku trgovinu kao i sav ostali sadržaj zbog čega su Kupci dužni prije svake kupovine pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Casper madraci d.o.o. bilo kakve odgovornosti.
 • Casper madraci d.o.o.. se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Internet trgovini i podacima na njima prilikom korištenja Internet trgovine ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Casper madraci d.o.o.. Također, Casper madraci d.o.o. je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Internet trgovine.
 • Kupac, fizička osoba može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Kupoprodaju u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Casper madraci d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.
 • Kupci su dužni dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja obrasca za kupovinu, a suprotno postupanje ovlašćuje Casper madraci d.o.o. da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi Internetska trgovina.
 • Kupnju i dostavu proizvoda moguće je izvršiti samo na području Republike Hrvatske. Kupnjom proizvoda putem Internetske trgovine smatra se da je korisnik pročitao, primio na znanje sve navedene obavijesti i slijedom toga prihvatio Opće uvjete kao sastavni dio kupoprodaje.

Narudžbe i dostava

 • Proizvodi se naručuju odabirom artikala, svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici u području “moja košarica”, a popunjavanjem formulara završava proces naručivanja. Nakon Vaše narudžbe biti ćete kontaktirani telefonski ili putem maila od strane Casper madraci d.o.o. radi prihvaćanja ili odbijanja troškova dostave, budući da se radi svaki puta o robi različitih gabarita i mase. Za narudžbe kupaca s kojima Casper madraci d.o.o. ne uspije stupiti u kontakt ne snosimo odgovornost. Naručene proizvode možete platiti pouzećem pri primitku pošiljke ili prema ponudi uplatu izvršiti putem Internet bankarstva, uplatnicom ili karticama za obročnu otplatu. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, bit ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku te ćemo pronaći optimalno rješenje. Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (hrvatska kuna). Prema ponudi možete platiti općom uplatnicom ili Internet bankarstvom prije isporuke. Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je u formularu kod područja ”Napomena” upisati vaš OIB i zatražiti R1 račun. Ukoliko je pošiljka plaćena po ponudi R1 račun dobiti ćete po primitku pošiljke, a ukoliko se radi o plaćanju pouzećem R1 račun dobiti ćete nakon što primimo Vaš novac od strane dostavne službe. Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške. Casper madraci d.o.o. zadržava neograničeno pravo uklanjanja sadržaja sa Internetske trgovine. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe te zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.
 • Ukoliko Kupac nakon 10 radnih dana od dana predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku dužan je obavijestiti Casper madraci d.o.o.
 • Iznos poštarine ovisi o masi i volumenu pošiljke, te poštanskom broju mjesta u koje se pošiljka dostavlja. Sve zaprimljene narudžbe bit će otpremljene u najkraćem mogućem roku. Robu šaljemo putem dostavnih službi. Dostava na cijelom području Republike Hrvatske (osim otoka) u pravilu traje 48 do 72 sata (ne računajući pri tome dan same narudžbe, neradne dane i praznike). Ukoliko roba nije raspoloživa, kupac će biti obaviješten na odgovarajući način o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.
 • Kupac može i osobno preuzeti robu na adresi Resnik I 38 , 10000 Zagreb, 08.00-19.00 sati od pon-pet.

Reklamacije i povrati

 • Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati radniku pošte koji je robu dostavio, odnosno, odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja te zajedno sa djelatnikom u pošti ispuniti Zapisnik o oštećenju. Korisnik ima pravo u roku od četrnaest (14) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni ili su dostavljeni proizvodi koji nisu naručeni. Casper madraci d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, kupcu vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku osam (8) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu: Casper madraci d.o.o., Resnik I. 38, 10000 Zagreb.
 • U slučaju opravdane reklamacije, Casper madraci d.o.o. snosi troškove povrata. Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa svom pratećom dokumentacijom. Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas prije i ponuditi zamjenu.
 • Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti troškove ponovnog slanja.
 • Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.
 • Ukoliko Kupac prilikom dostave ne bude prisutan na adresi dostave, roba će se privremeno zadržati u poštanskom uredu, a o čemu Kupcu treba biti ostavljena obavijest s točnim podacima. Ukoliko Kupac ne preuzme pošiljku kod naznačenog poštanskog ureda u roku od 5 radnih dana od dana ostavljanja obavijesti, pošiljka se vraća Casper madraci d.o.o. Ukoliko Kupac, koji nije zaprimio robu, ponovno naruči robu, Casper madraci d.o.o. zadržava pravo odbijanja daljnjeg pružanja usluge takvom Kupcu. Obveza je i odgovornost kupca uputiti se na ove Opće uvjete kad god pristupa Internet trgovini.
 • Kupac može vratiti proizvod ne navodeći za to razlog u roku od četrnaest (14) radnih dana od dana kada je kupac primio proizvod. Kupac mora obavijestiti trgovca o tome pismenim putem. To može učiniti online ili slanjem poštom koristeći obrazac propisan Pravilnikom o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenog na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija. Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu u roku od 7 dana od dana pismene obavijesti. Proizvod(i) koji se vraćaju moraju biti kompletni, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim neoštećenim dijelovima, priborom i dokumentacijom. Korišteni proizvodi ne mogu se vratiti. Pravo na povrat kupac ima sukladno Zakonu o zaštiti potrošača po Odsjeku IV, članak 72.
 • Trgovac se obvezuje kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva u roku od četrnaest (14) radnih dana po primitku pismene obavijesti. Isključenje prava na povrat: potrošač nema pravo na povrat na temelju članka 79. Zakona o zaštiti potrošača ako je riječ o: prodaji proizvoda ili obavljanju usluge čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, prodaji proizvoda izrađenog na temelju potrošačeve specifikacije, proizvoda izrađenog isključivo za potrošača ili proizvoda koji zbog svoje naravi ne može biti vraćen ili je podložan brzom propadanju, prodaji audio ili videozapisa, te računalnih programa koje je potrošač otpakirao, prodaji knjiga i drugih publikacija.

Ostale odredbe

 • Ukoliko trenutno nemamo proizvod koji želite naručiti ili primijetite pogrešku na našoj web stranici ili ste možda zainteresirani za poslovnu suradnju slobodno nam se javite na kresimir.mikic@casperdreams.eu
 • Sukladno čl. 10 ZZP, svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email prigovor@casperdreams.eu. Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku (maks. 10 dana).
 • Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti putem webgate.ec.europa.eu
 • Ukoliko naiđete na neki problem prilikom online kupnje unutar EU (nemogućnost zamjene proizvoda, neispravan proizvod, itd.) svoj prigovor možete podnijeti na gornjem linku. Podnošenje pritužbe je besplatno, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.
 • Eventualne sporove Trgovac i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.

Uvjeti Sleep trial 100 dana:

 • Odaberite madrac i isprobajte 100 dana Sleep trial. Ukoliko želite vratiti izabrani madrac - unutar 14 dana imate pravo na puni povrat novca a nakon tog perioda do 100 dana, rado ćemo ga zamijeniti drugim madracom iz naše široke ponude.
 • Ukoliko niste zadovoljni madracem i želite zamjenu, obavezno morate dostaviti i pakiranje u kojem se nalazio madrac te originalni račun.
 • Trošak dostave snosi kupac. Madrac možete dostaviti i u našu prodavaonicu.
 • Da biste ostvarili uvjete zamjene madrac morate zamjenu prijaviti putem e-maila na: info@casperdreams.eu

Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje naš web poslužitelj postavlja na web preglednik Vašeg računala ili mobitela u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranice koji zahtijevaju unos korisničkog imena ili lozinke. Bilo koje upućivanje na ili spominjanje kolačića u ovoj Informaciji uključuje i druge vrste automatiziranog pristupanja ili pohrane informacija na Vašem uređaju. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Neki kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s Vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice.

Kada ste pristupili ovoj web stranici dobili ste poruku kojom ste obaviješteni o korištenju kolačića na ovoj stranici. Kako bismo Vam dostavili tu poruku morali smo koristiti kolačiće. U slučaju da odlučite koristiti ovu stranicu i pristanete koristiti kolačiće, daljnji kolačići će se pohranjivati na Vaš uređaj, na dolje opisani način.

Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.

Kako bi stranica brzo, sigurno i pravilno funkcionirala, ona prikuplja obavezne kolačiće koji ne mogu biti isključeni, sukladno aktualnim propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka. Obično se postavljaju kao reakcija na Vaše radnje kao što su: postavke privatnosti, prijava ili popunjavanje obrazaca.

Vrste kolačića:

 • Tehnički kolačići - obavezni kolačići
  (uvijek aktivni) - nužni za funkcioniranje internet mjesta i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Uobičajeno se postavljaju kao odgovor na Vaše radnje koje uključuju zahtjev za uslugama, kao što su postavke kolačića, prijava ili ispunjavanje obrazaca. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi Vas mogle identificirati.
 • Funkcionalni kolačići
  (mogu se uključiti i isključiti) - omogućuju internet mjestu pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju. Možemo ih postaviti mi ili pružatelji usluga trećih strana čije su usluge dodane na naše stranice. Ako ne omogućite te kolačiće, neke od tih funkcija možda neće pravilno funkcionirati.
 • Statistički kolačići
  (mogu se uključiti i isključiti) - omogućuju bilježenje posjeta i izvora prometa u svrhu mjerenja i poboljšanja učinkovitosti internet mjesta. Ako ne omogućite te kolačiće, nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu i nećemo moći pratiti njezinu učinkovitost. Ne pohranjuju izravno osobne podatke, ali se temelje na jedinstvenoj identifikaciji Vašeg preglednika i internetskog uređaja.
 • Marketinški kolačići
  (mogu se uključiti i isključiti) - služe za praćenje korisnika kroz web stranice i prikazivanje ciljanih oglasa. Koriste se za praćenje uspješnosti marketinške komunikacije te oglašavanje. Prikupljaju podatke o ponašanju i kretanju na web mjestu, radi prilagodbe ciljanih oglasa. Ako ne omogućite te kolačiće, susrest ćete se s manje ciljanim oglašavanjem.

Promjena postavki

U bilo kojem trenutku možete pregledati ili izmijeniti postavke koje se odnose na sustave za prikupljanje podataka. Ako ste prilikom dolaska na našu web stranicu prihvatili i kolačiće koji nisu obavezni (tehnički), te kolačiće po kategorijama možete onemogućiti u predgledniku kolačića ovdje. Blokiranjem tih kolačića moći ćete i dalje pregledavati naše stranice, no određene funkcionalnosti, kao i pogodnosti koje ćemo Vam moći omogućiti bit će ograničene.

Marketing i analitika

Kako bismo Vam mogli ponuditi personaliziranu uslugu i dodatne pogodnosti, koristimo Googlove alate Google Analytics, Customer Match i Enchanced Conversions. Ove opcije koristimo samo uz Vašu suglasnost, a korisničkim opcijama možete upravljati u pregledniku kolačića ovdje.

Ukoliko nemamo Vaš pristanak za korištenje navedenih alata za personaliziranu uslugu, temeljem legitimnog interesa koristimo alat za analitiku Google Consent kojim prikupljamo isključivo statističke podatke te ih koristimo za procjenu posjećenosti web stranice, kretanja korisnika po web stranici te druge parametre koji su nam važni za poboljšanje usluga koje Vam pružamo.

Pregled kolačića

Casper Madraci d.o.o. koristi sljedeće kolačiće:

Sa svojim partnerima također možemo podijeliti neke od podataka prikupljenih s pomoću sustava za prikupljanje podataka kako bismo im omogućili provođenje istraživanja o ponašanju posjetitelja.

Tablica kolačića:

Odaberite salon koji želite nazvati

Easy podnice.

Podnica Easy

-20% POPUSTA UZ KUPNJU MADRACA

Aktivirajte dodatnih 20% na podnice (i na već snižene) uz kupljeni bilo koji madrac. Potrebno je u košaricu ubaciti barem 1 madrac i 1 podnicu, a popust će vam se automatski aktivirati.

Madraci od pjene

Madraci od pjene su iznimno popularni za online kupce madraca. Mogu se izraditi od raznih pjenastih materijala, od memorijske pjene, hladno-lijevane pjene na vodenoj bazi, pa do poliuretanske pjene, i obično sadrže nekoliko jedinstvenih slojeva. Kreveti od pjene mogu biti mekani ili čvrsti, jeftini ili luksuzni, tako da postoji ogromna količina raznolikosti unutar ove kategorije.

Kreveti od pjene koriste različite materijale za pružanje potpore i rasterećenja pritiska. Postoji mnogo vrsta pjene, a proizvođači će često koristiti nekoliko materijala u svakom madracu.

Vrste pjene:

 • Poliuretanska (poli) pjena – Pjena izrađena od poliuretana, koja se obično naziva jednostavno “spužva”, vrlo je čest sastojak u modernim madracima od pjene. Poznato je da je PU pjena mnogo elastičnija od materijala poput memorijske pjene. PU pjena je popularna za korištenje kao sloj u modernim madracima od pune pjene, kao i za gornji sloj (Comfort pjena ili Comfort plus pjena) udobnosti u madracima s oprugama.
 • Memory – pjena je još jedan vrlo često korišteni pjenasti materijal. Izrađen je od sličnih poliuretanskih materijala, s dodanim sastojcima za povećanje gustoće i viskoznosti. Memorijska pjena izvrsna je za smanjenje pritiska, jer se prilagođava obliku tijela. Izraz “memoriy” u memorijskoj pjeni odnosi se na sklonost materijala da zadrži oblik tijela nekoliko sekundi nakon što je pritisnut.
 • Hladno – lijevana pjena nastala je na principu lomljenja ćelija guste pjene, tako da sadrži strukturu otvorenih (slomljenih) ćelija pružajući iznimnu elastičnost i potporu tijelu.Hladno lijevana pjena je visokokvalitetan materijal i bazirana je na vodi. Proizvodi se bez upotrebe klor-flour-ugljiko-vodika te je neškodljiva ljudima i ozonu, a svake godine stvaraju se poboljšane verzije HR pjena. Dodatne karakteristike su joj mekoća, veća udobnost, elastičnost i prilagodljivost različitim položajima korisnika, a zbog otvorene strukture ćelija HR pjena ima bolju prozračnost te povećanu trajnost u odnosu na PU pjenu.
 • Lateks – pjena je materijal nalik prirodnoj gumi koji se može koristiti za izradu izdržljive i pjenaste pjene. Madraci od lateksa obično se smatraju zasebnom kategorijom, ali neki proizvođači također koriste tanak sloj lateksa u madracima od pjene. Lateks je često cijenjen zbog svoje trajnosti i ekološke prihvatljivosti, iako je općenito mnogo skuplji od tradicionalnih pjena na bazi poliuretana.

Sigurnost plaćanja

www.casperdreams.eu koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Osigurali smo našim kupcima mogućnost da ne budu suglasni s davanjem njihovih osobnih podataka na korištenje trećim osobama. Casper Dreams d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Casper Dreams d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Lateks i madraci od lateksa

Lateks pjena je materijal nalik prirodnoj gumi koji se može koristiti za izradu izdržljive i pjenaste pjene.

Madraci od lateksa obično se smatraju zasebnom kategorijom, ali neki proizvođači također koriste tanak sloj lateksa u madracima od pjene.

Lateks je često cijenjen zbog svoje trajnosti i ekološke prihvatljivosti, iako je općenito mnogo skuplji od tradicionalnih pjena na bazi poliuretana.

Prednost lateksa prilikom spavanja jest da je sličan memorijskoj pjeni, udoban je i visokoelastičan, ali se za razliku od memory pjene ne zagrijava, odnosno nije termosenzibilan. Što to znači? To znači da se noću na lateks sloju pjene puno manje znojimo, tako da je idealan u kombinaciji kod madraca sa ljetno – hladnom stranom kao što je naš Latex + madrac.

Madraci s džepićastim oprugama

Džepićasti madraci, kako im samo ime kaže, sastoje se od “džepova”.

Džepičaste opruge se nazivaju još i džepni svitci. Ovakvi madraci sadrže metalne zavojnice koje su pojedinačno omotane u rukavima od tkanine (reteks). To omogućuje svakoj zavojnici da se kreće neovisno jedan od druge, što ima dodatni učinak smanjenja buke i smanjenje prijenosa težina sa jedne strane na drugu, budući da opruge same po sebi nisu direktno vezane jedna za drugu. Džepni zavojnici se često koriste u madracima više klase i općenito su skuplji za izradu.

Obavljaju izvrstan posao pružanja ciljanog ublažavanja pritiska i imaju tendenciju da općenito pružaju više plutajućeg osjećaja tzv. “Spavanja na oblaku”.

Plaćanja na webshopu

Plaćanje je moguće:

 • kreditnim i debitnim karticama
 • internet bankarstvom
 • gotovinom prilikom dostave

Plaćanje nekim karticama preko webshopa moguće je do 24 rate, dok se veći broj rata (do 36 rata) može ostvariti dolaskom u naše poslovnice. Više detalja pogledajte ispod.

Plaćanje karticama na webshopu

ZABA

Mastercard, i VISA na 24 rate

PBZ

Maestro, VISA i VISA Premium na 24 rate

Erste Banka

Mastercard, Maestro i VISA na 12 rata. Diners na 36 rata.

Ostale kartice

Moguće samo jednokratno plaćanje

*Ukoliko Vam transakcija ne prolazi molimo obavezno provjerite s Vašom bankom limite za online plaćanje zbog kojih vam je vrlo vjerojatno onemogućeno plaćanje. Oni će Vam to vrlo brzo korigirati i bit ćete u mogućnosti plaćati na našoj, ali i na ostalim web mjestima.

Plaćanja u poslovnicama

Plaćanje u poslovnicama je moguće:

 • kreditnim i debitnim karticama
 • gotovinom u poslovnicama u Zagrebu (Resnik I. 38, Žitnjak) i Splitu (Mall of Split)

Jednokratno plaćanje moguće je ostvariti većinom kreditnih i debitnih kartica dok je kupovina na rate bez naknada i kamata moguća putem sljedećih debitnih i kreditnih kartica:

ZABA

Mastercard na 24 rate (min. 500,00 kn kupnja). VISA na 24 rate (min. 200,00 kn kupnja)

PBZ

Maestro, VISA i VISA Premium na 24 rate

Erste Banka

Mastercard i VISA na 12 rata (min. 200,00 kn kupnja). Diners na 36 rata.

OTP Banka

Mastercard i VISA na 12 rata.

Izrada madraca i kreveta po mjeri

Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji, u mogućnosti smo ponuditi izradu madraca ili kreveta prema želji kupca. Za madrace – moguća je izrada madraca raznih oblika.

Unesite Vaš zahtjev

Također možete nazvati broj telefona 01/4645-399 ili poslati upit na mail info@casperdreams.eu.

Ono što će naša tehnološka priprema/proizvodnja trebati od Vas je skica/nacrt/šablona ili uzorak starog madraca po kojem se može napraviti madrac po Vašoj želji.

*Na nestandardnu veličinu naručene robe naplaćuje se 50% avansa od ukupne cijene kupnje.

Prikup starih madraca

Ukoliko imate stari madrac i nemate kuda sa njim, nema problema, mi ćemo Vam ga zbrinuti uz simboličnu naknadu od 29 € po madracu.

Prikup istog odradit će se prilikom isporuke novog madraca.

Prikup starih madraca vrijedi samo prilikom kupnje novog madraca iz asortimana Casper Dreams.

Besplatni povrat

Ukoliko niste zadovoljni sa našim madracem, bilokada, u SLEEP TRIAL periodu od 100 dana, isti možete vratiti i zamijeniti za novi, povrat je besplatan. Naravno potrebno je predočiti valjani račun za isto, te madrac ne smije biti oštećen od strane korisnika.

Mogućnost zamjene unutar Sleep trial-a može se koristiti samo jednom tj. ne može se prenijeti na naknadno drugi zamjenjeni/isporučeni madrac.

Besplatna dostava

Ukoliko je na vrhu naše web stranice posebno naznačeno da je dostava besplatna onda je dostava besplatna za SVE proizvode i za one proizvode za koje je navedena besplatna dostava.

U protivnome, dostava madraca, dječjih madraca, nadmadraca i podnica je besplatna za cijelu Hrvatsku i za otoke, dostava kreveta za sve lokacije povezane kopnom se naplaćuje 55,00 , a za otoke na koje je nužno ići trajektom 65,00 kn. Cijena dostave trosjeda je 80,00 €, a dostave kutnih garnitura je 150,00 € za cijelu Hrvatsku.

Besplatnu dostavu vršimo na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke. Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena.

Ne surađujemo ni sa kojim dostavnim službama, već dostave vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, te nas u svakom trenutku možete kontaktirati i provjeriti status svoje narudžbe.

Redovan rok dostave za sve proizvode je 10 – 15 radnih dana.

Nudimo čak do 10 godina garancije

Ako nešto nije u redu s vašim madracem, krevetom, nadmadracemili nekim našim drugm proizvodom, zamijenit ćemo ga u periodu u kojemu Vam traje jamstvo, koje počinje datumom kupnje.

Nudimo nekoliko različitih trajanja garancije ovisno o proizvodu kojeg kupujete:

Ovo jamstvo vrijedi samo ako kupac koristi proizvod za osobnu upotrebu. Jamstvo više ne vrijedi nakon preprodaje, bio madrac nov ili rabljen.

Za podnošenje zahtjeva za jamstvo potrebni su originalni račun dokaz s datumom o kupnji od strane izvornog kupca.

Sleep trial

Uvjeti Sleep triala od 100 dana

Odaberite madrac i isprobajte 100 dana Sleep trial. Ukoliko želite vratiti izabrani madrac – unutar 14 dana imate pravo na puni povrat novca, a nakon tog perioda do 100 dana, rado ćemo ga zamijeniti drugim madracom iz naše široke ponude.

Ukoliko niste zadovoljni madracem i želite zamjenu, obavezno morate dostaviti i pakiranje u kojem se nalazio madrac te originalni račun. Trošak dostave snosi kupac.

Madrac možete dostaviti i u našu prodavaonicu. Da biste ostvarili uvjete zamjene madraca morate zamjenu prijaviti putem e-maila na: info@casperdreams.eu

Mogućnost zamjene unutar Sleep trial-a može se koristiti samo jednom tj. ne može se prenijeti na naknadno drugi zamjenjeni/isporučeni madrac.

Uvjeti dostave

Rok dostave je 2 – 15 radnih dana ukoliko je roba raspoloživa, ukoliko nije raspoloživa dostava je unutar 30 radnih dana.

Dostava je do vanjskih ulaznih vrata objekta / kolnog prilaza na adresi koje ste naveli prilikom narudžbe. Unos madraca ili boxspring kreveta na kat ili katove zgrada – bez odgovarajućeg dizala se dodatno naplaćuje prema potonjem cjeniku.

Unos robe se NE naplaćuje:

 • ako zgrada ima dizalo u koje stane roba koja se dostavlja
 • ako je unos robe na prizemlje, odnosno u prostor koji nema stepenice.

Unos robe se NAPLAĆUJE za:

 • unos u objekt koji ima etaže (bez obzira na koju etažu se unosi), a nema lift u koji stane roba koja se dostavlja.

Doplata za unos robe po katovima doplaćuje se prema sljedećem cjeniku: 7 EUR po svakom katu.

Dostava na otoke

Na sve otoke na koje vozi trajekt nudimo uslugu prijevoza do trajektne luke i utovar na trajekt. Ukoliko želite dostavu i/ili montažu do otoka nužno je pričekati da se skupi puni dostavni kombi. U suprotnom robu možemo ostaviti na raspolaganju u skladištu u Splitu. Javiti se direktno prije ili nakon narudžbe na mail info@casperdreams.eu s vašom odlukom.

Dodatne informacije potraži na prodajnom mjestu.

Što su bonel opruge?

Jezgra madraca može biti ili napravljena od opruga ili od određene vrste pjene.

Bonell opruge tj. jezgra od bonell opruga spada u madrace s oprugama. Također u njih spadaju i madraci s džepićastom jezgrom tzv. pocket-ima.

Bonell jezgre imaju sve opruge povezane žicom, a promjer tih opruga je između 80-92 mm. Izrađuju se u visinama od 80 do 160 mm

Ako znamo da ih u jednom kvadratnom metru može biti između 100 i 160, znamo i da tipični madrac s bonell oprugama prosječno sadrži 300 opruga i zato se zbog tvrdoće koristi u ortopedske svrhe. Mnogo je lakši od madraca s džepičastim oprugama, pa ga je stoga i lakše okretati. Naš Sweet Dreams Plus madrac upravo je takav tip madraca.

Uložite li u madrac s bonell oprugama ojačanom pjenom imat ćete potpuno udoban madrac. No, ovi madraci imaju tendenciju da se s vremenom udube u sredini i stvaraju velike svađe u krevetu. Naime, negativnost im je što na njima osjećate i najmanji partnerov pokret pa je moguće da se svakih nekoliko minuta budite. S druge strane, bonell jezgra je izvrsna za djecu jer je lagana, a i onako će im za par godina trebati novi madrac.